Interview Matthee bij de Gemeente Utrecht

Onze geluidskunstenaar Matthee de Bruin werd door de Gemeente Utrecht geïnterviewd over hoe Positive Sound kan bijdragen aan een gezonder en Utrecht! Hieronder een kort stukje uit het interview, de rest kun je vinden op de website van de gemeente.

Geluidskunstenaar Matthee de Bruin onderzocht voor het Living Lab Utrecht in hoeverre positief geluid kan bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Het Beurskwartier wordt opnieuw ontwikkeld tot een innovatief en duurzaam centrum met aandacht voor een schone, aantrekkelijke en gezonde leefomgeving. Bij het onderzoek naar Positive Sound zetten vier alumni van de Hogeschool voor Kunsten Utrecht, waaronder Matthee, hun conceptuele artistieke bril op. Positief geluid blijkt geluid te zijn dat relevant is binnen de context.

Bron Gemeente Utrecht